راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع هر باک بنزین سوپر وارداتی ۳.۵ میلیون تومان آب می‌خورد! چرا ایران خودرو در افزایش قیمت خودرو تابع قانون نیست؟ مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تمدید شد بورس تغییر مسیر داد | ورود پول حقیقی به بازار سهام (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش کامل برق مشهد برای دهه پایانی صفر | مصرف برق به ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد آغاز واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۳ + جزئیات ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی تا ۳۰ مرداد ادامه دارد | برگزاری آزمون در ۲۸ شهریور دستمزد استاد محمود فرشچیان برای طرح پشت اسکناس ۲۰۰هزار تومانی چقدر بود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۹۲ هزار تومان ویدئو | اگر چند حساب بانکی دارید مراقب این نکات باشید معافیت موقت صنایع خراسان رضوی از پرداخت ردیفی که موجب افزایش ۱۰ برابری قبوض برق می‌شود احتمال کاهش قیمت میوه در مشهد طی روز‌های منتهی به پایان صفر ۱۴۰۴ | مشکلی در تأمین میوه زائران نداریم طلا در مشهد گرمی ۶۵ هزار تومان گران‌تر شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | ربع سکه چند؟ بنزین سوپر به‌عنوان خدمت جدید ارائه می‌شود و ارتباطی با سهمیه بندی بنزین ندارد بورس پس از ریزش ۱۴ درصدی، بالاخره مثبت شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ۹۷۰۰ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چقدر است؟ | بررسی نرخ ارز در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی از سوی دولت ابلاغ شد دخالت بیش از ۲۰ دستگاه در قیمت‌گذاری خودرو | دود اختلاف صمت و ایران خودرو در چشم مصرف کنندگان می‌رود قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب قیمت هندوانه کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران در بازار اجاره ملک به دلیل نبود ثبات سیاسی آیا دهک بندی خانوار‌ها دقیق است؟ | محرومیت برخی از خانوار‌ها از دریافت یارانه و کالابرگ به دلیل مسائل دهک بندی دهک‌های چهارم تا نهم چه روزی منتظر واریز یارانه مرداد ماه باشند؟ علت گران‌ترشدن قیمت لبنیات چیست؟ (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) بازگشت پرواز‌های «قطر ایرویز» به ایران پس از ۲ ماه وقفه به دلیل جنک ۱۲ روزه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ظهوریان: دولت لایحه‌ای در حمایت از اقتصاد دیجیتال به مجلس ارائه دهد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت اوراق تسهیلات مسکن به کانال ۵۰ هزار تومانی سقوط کرد

  • کد خبر: ۵۲۱۴۷
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
  • ۱
قیمت اوراق تسهیلات مسکن به کانال ۵۰ هزار تومانی سقوط کرد
در پی ورود بازار مسکن به مرحله رکود غیر‌تورمی به‌دلیل کاهش قدرت خرید خانوار‌ها و افت بازدهی آن، تابلو بازار ثانویه اوراق تسهیلات مسکن نیز فرابورس را سرخ‌پوش و به کانال ۵۰ هزار تومان افت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اوراق تسهیلات مسکن در معاملات روز سه‌شنبه ۱۸ آذر بازار سرمایه با کاهش در تعداد معاملات، تعداد برگه‌های فروخته شده و همچنین نرخ هر برگه مواجه شد که به نظر می‌رسد رکود حاکم بر بازار مسکن، در بازار اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات مسکن نیز اثرگذار بوده است.

 

در معاملات دیروز این اوراق که برای نخستین بار پس از آنکه در خرداد ماه، نرخ اوراق تسهیلات مسکن از کانال ۵۰ هزار تومانی که در اردیبهشت ماه بود، با دو کانال رشد، وارد دامنه ۷۰ هزار تومانی شد و سپس در مرداد امسال و در پی آغاز دوره کاهشی شاخص کل بورس، وارد دامنه ۹۰ هزار تومانی شد و حتی در چند روز، رقم ۱۰۰ هزار تومان را تجربه کرد، در معاملات امروز وارد دامنه ۵۰ هزار تومان شد.

 

کاهش نرخ اوراق تسهیلات مسکن در کمتر از یک ماه اخیر آغاز شد و با اعلام متوسط قیمت مسکن در آبان ماه همزمان شد؛ بر اساس گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن تهران در آبان ماه، این بازار نه تنها با کاهش حدودا ۵۰ درصدی تعداد معاملات مواجه شد، بلکه از رشد ماهانه این بازار که در ماه‌های پیش از آن، رشد شتابانی داشت و سبب دستیابی به رکورد رشدِ ماهانۀ ۱۰ درصدیِ متوسطِ قیمتِ مسکن در مهر ماه نسبت به شهریور ماه شد، در آبان ماه نسبت به ماه قبل از آن (مهر امسال) هم خبری نبود.

 

به گفته کارشناسان اقتصادی، دو عامل افت بازدهی بازار مسکن که به خروج خریداران سرمایه‌ای از این بازار و همچنین کاهش شدید قدرت خرید خانوار‌ها که به خروج خریداران مصرفی منجر شد، از عوامل کاهش تقاضای خرید مسکن در آبان ماه بوده که احتمالاً این روند در یکی دو ماه آینده هم ادامه داشته باشد.

 

برخی کارشناسان بازار مسکن بر این نظرند که با توجه به لایحه انبساطی بودجه ۱۴۰۰ و احتمال افزایش رشد نقدینگی و تورم عمومی در سال آینده، احتمال افزایش قیمت مسکن و همچنین افزایش تقاضای خرید سرمایه‌ای وجود دارد که در بروز برخی تلاطم‌ها در بازار اوراق تسهیلات مسکن مؤثر خواهد بود.

 

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در روز جاری در بیشتر نماد‌ها در بازه ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان در حال خرید و فروش است.

 

ارزان‌ترین برگه تسهیلات مسکن به نماد تسه ۹۸۰۷ (اوراق مسکن مهر ۹۸) با قیمت ۵۷ هزار و ۲۵۰ تومان و گران‌ترین برگه نیز به یکی از معاملات نماد تسه ۹۹۰۲ (اوراق مسکن اردیبهشت امسال) با قیمت ۶۴ هزار تومان اختصاص داشت.

 

بیشترین تعداد برگه‌های فروخته شده نیز با حدود ۱۷ هزار برگه به نماد تسه ۹۹۰۸ (اوراق تسهیلات مسکن صادره در آبان امسال) تعلق داشت که به دلیل افزایش عرضه این برگه‌ها، در چند معامله تا دامنه ۵۶ هزار تومان هم افت کرده بود، اما در حال حاضر با متوسط قیمت ۵۹ هزار و ۲۳۰ تومان در حال معامله است.

منبع: مهر

با توجه به رکود حاکم بر بازار مسکن، بیشتر نماد‌های تسه زیرمجموعه اوراق تسهیلات مسکن، به جز اوراق تسهیلات مسکن آبان امسال (تسه ۹۹۰۸) که به دلیل آنکه آخرین نمادی است که در فرابورس عرضه شده، در سایر نماد‌ها در معاملات امروز، با کمتر از هزار برگه تقاضای خرید مواجه شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
ما یک خانواده روستایی هستیم. هیچی نداریم پیام دادیم نریختن محتاج
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->